"Bibliotheek, VVV-servicepunt, muziekschool en educatief centrum onder 1 dak: de culturele hotspot heeft hier zijn thuis gevonden"

De maatschappelijke ontwikkeling van het samengaan van culturele organisaties heeft ook in Best zijn weg gevonden. CultuurSpoor Best biedt een bibliotheekvoorziening, muziek- en danslessen en educatie. Ook organiseert CultuurSpoor culturele en informatieve activiteiten. Inmiddels is CultuurSpoor Best met meer dan 100.000 fysieke en digitale bezoeken en 10.000 leden en cursisten uitgegroeid tot de grootste publieke en culturele instelling in Best. In De Cultuurbank Best heeft CultuurSpoor een thuis gevonden. “Het is een unieke plek in Best, spontane samenwerkingen ontstaan er tussen bedrijven en culturele instellingen, simpelweg omdat ze elkaar hier tegenkomen. Fantastisch!”, aldus directeur Ingrid van Beek.

Van bibliotheekabonnementen tot muziek- en dansles, van fotografiecursus tot taal- of schilderles: je kan ervoor terecht bij CultuurSpoor Best. Klik hier om het gehele cursusaanbod te zien.

×